I k wil je bedanken voor je bezoek op mijn webstek. Verwacht hier in de toekomst vele werken en activiteiten die je kan volgen. Mijn streefdoel is elke maand iets nieuws te publiceren. Wel maandelijkse nieuwigheden heb ik al sins 2005 voor mekaar gekregen.

Wel nu eens iets over mijn verleden. In 1974 ben ik op de wereld gekomen te Genk. 24 jaar heb ik in Boxberg gewoond welk een buitenwijk is van Genk. Ik heb er een gelukkige jeugd gehad samen met mijn jongere broer Patrik. Vooral na de schooluren als ik me kon bezighouden met mijn hobbies. Mijn middelbare opleiding heb ik in 1992 op KTA1 te Genk afgerond met als beloning een A2 Diploma Elektromechanica. In dat zelfde jaar heb ik aan een strip gewerkt en een driemaster beide staan op deze webstek. In die periode waren de examens echt vakantie en kon ik het permiteren om 2 uurtjes te leren en de rest van de dag te knutselen of te tekenen.

Daar kwam een eind aan toen ik verder ging studeren voor Industrieel Ingenieur (optie Elektronica) op de Hogeschool te Hasselt. Ik heb mijn neus in de boeken gestoken in plaats van te tekenen. Maar kon nu wat meer tijd steken in een andere hobby namelijk elektronica. Nu begreep ik tenminste hoe mijn radio werkte die ik op mijn 13de gebouwd had met vader's elektronica bouwdozen. Heel wat printplaten heb ik in die periode aangevallen met mijn soldeerbout. 5 jaar later in 1997 behaalde ik mijn diploma Industrieel Ingenieur en 2 maanden later was ik aangenomen op Alcatel Bell in Antwerpen en heb er gewerkt tot November 2006. Het was de periode waar de industrie stond te roepen voor Software ingenieurs en dus soms genoodzaakt was biologen of turn leraars om te vormen tot software freaks (als je maar een diploma had). Wel dat gelde ook voor mij en mocht software schrijven in plaats van elektronische schemas te ontwikkelen. Ik ben 2 jaar MIT gaan volgen op LUC nu bekend als Universiteit Hasselt. Momenteel werk ik als ICT project leider bij Gateway.

In 1999 ben ik in Hasselt gaan wonen waar ik een jaar later ben begonnen met sporadisch te schilderen. Ik had het toen nog drukker mijn relaties en allerhande sporten zoals lopen, fitness en boxen... In 2005 ben ik in bijberoep gestart nadat ik een vraag kreeg een heel weekend te gaan tekenen in een dieren speciaal zaak. Het leven werd er niet rustiger op. Maar ik vond het heel boeiend een bedrijfje te starten. Vervolgens kwam ik de ware tegen. Emee is een filipijnse en ze was hier op bezoek bij haar zuster voor 3 maanden. Enkele maanden na onze eerste ontmoeting ben in naar de filipijnen gegaan om met haar te trouwen in 2006. Een reis die mij voorgoed veranderd heeft. Twee maanden later kon ik Emee op Schiphol verwelkomen voor haar toekomstig leven in BelgiŽ. Nu doe ik minder aan sport maar ben wel in 2005 begonnen aan een hogere opleiding Model en figuur schilderen op de Stedelijke Academie voor Plastische Kunsten te Genk.

Zo dat was het een beetje. Ik hoop je vlug terug tezien in mijn website statestieken.