E en portret in Acryl, met een zachte borstel aangebracht met enkel de kleuren burnt sienna en ultramarijn en wit. Een canvas van 50 op 40 cm..

E en portret in Acryl, met een zachte borstel aangebracht. afmeting 60 op 60 cm..

Een adoptie bord voor de kleine Bei. Ik heb uit een 100x100cm triplex plaat deze figuur van 120cm met de figuurzaag uitgezaagd (De groene achtergrond is fictief). Ik heb dit kunnen doen door Bei diagonaal op het bord te tekenen. Vervolgens met acryl beschilderd en vernist zodat het zeker buiten kan staan.

In opdracht voor Alcatel een portret van onze CEO Serge Tchuruk. De oranje kleur en technisch detail op de achtergrond symboliseren de techniek en vernieuwing van het bedrijf. Ik ben vertrokken van een digitaal bewerkte versie om het een speels effect te geven i.p.v. de klassieke manier. In Acryl op 80x70 canvas : Mei 2006

In opdracht voor Gelko . 25 jaar Actief in Ramen, deuren, maatkasten,... en nu ook een nieuwe winkel. (Acryl op 70x50 canvas : April 2005)

Het tweede geschilderde portret was voor mijn bomma. Tegen de klok heb ik op 2 weken tijd haar portret afgewerkt en beschreven bij technieken "Een Portret"

Mijn allereerste portret op doek (25x30 cm). Ik heb jaren ervaring met tekenen van portretten en heb toch moeite gehad met deze. Ik was niet gewoon details af te werken met een zachte borstel. mijn volgende portretten zullen veel beter worden.