Een oefening waar we met subtiele overgangen moesten oefenen. Dus leek een opgespannen zijden doekje een mooi onderwerp. Als je met olieverf werkt dan is dit mooi te realiseren. Voila weer een werk af op de academie Academie te Genk (Januari 2006).

Wer een werk in olieverf (70 x 50 cm) Nu moest ik het hout levend op het doek toveren. Afgewerkt in het tweede jaar op de Academie te Genk (November 2006).

Een werk in olieverf op 70 bij 70cm, afgewerkt in het tweede jaar op de Academie te Genk. Hier was de uitdaging de CD realistisch weer te geven. Uiteindelijk is het in  3 lagen gelukt (Oktober 2006)

Een werk in olieverf op 70 bij 70cm, afgewerkt op de Academie te Genk. Ik heb veel terpentijn gebruikt om de verf te verdunnen en droogtijd te beperken tot dagen. Met andere mediums kan het wel maanden droogtijd vragen.(Juni 2006)

Nummer 3 afgewerkt in de Academie te Genk. De opdracht was weer een belichte opstelling wat ik moest naschilderen op 70 bij 50cm. Met plakaatverf op Steinbach papier. Rechts de orginele opstelling. (December 2005)

Nummer twee afgewerkt in de Academie te Genk. De opdracht was een opstelling maken, belichten en naschilderen op 70 bij 50cm. Hierbij gebruikten we opnieuw Steinbach papier. Rechts de orginele opstelling. (October 2005)