G edoopt 'Het paradijs', een ode aan alles wat mooi is.

Een doek van 50 x 70 in acryl. .

Het thema voor dit doek is Noord America. Ik ben vertokken van enkele "Eye-catchers" dat dit continent rijk is en heb ze in een perspectieve collage samegevoegd. Vervolgens een druppel effect toegevoegd waarin het "oog" zijn plaats gekregen heeft. De afgesproken rode bergkleur te heb in Acryl rijkelijk op het doek (100x100) aangebracht. Dus herken De Rocky mountains en de Golden Gate Bridge van San Francisco.

Dit doek is een stunt van de ArtePlus voor Alcatel waar elk van de 6 verdiepen van het Alcatel complex (Kievitsplein in Antwerpen).een continent voorstellen. 6 kunstenaars zijn geselecteerd om hieraan deel te nemen.

Emotie is in elke hoek uitgebeeld en kleurrijk in elkaar geschilderd. Gewapend met Acryl in de drie basis kleuren heb ik afwisselend in detail of eerder troebel, dingen uit het leven genomen. Ik heb de levenscyclus uitgebeeld, oplettende ogen zullen zich door de tulpen niet laten afleiden. ReliŽf pasta is bescheiden aangebracht en zal een figuur tot zijn recht laten komen. Het is een veelzijdig schilderij (80cmx90cm) vol fantasie en emotie. Het verkreeg de naam levensflits (Feb 2005). Een filmke is er ook.

M et een spanwijdte van 2 meter op 70 cm is dit het grootste schilderij achter mijn naam. Gedoopt met de naam "Alleen met twee" (Dec 2004) geeft het een warm en heldere uitstraling van twee bloemen omgeven door een contrasterende donkere diepte. Het middelpunt van de bloemen komen letterlijk uit het schilderij en verrast je bij verschillende lichtinvallen. Ideaal om een interieur dat extraatje te geven. Authenticatie: